domingo, 3 de enero de 2010

FESTES DE NADAL, FESTES D'HIVERN, FESTES

Molts d'anys quan s'atraquen aquestes celebracions en fa vessa sols pensar-hi. Es tracta de fer cada any, els mateixos dinars, sopars, regals, arbre, Betllem, etc., etc.


I, no sé molt bé el motiu, perquè quasi bé sempre les passo molt bé.


Dimarts. quan quasi ja han acabat, es quan d'enfora estic escoltant com, des de Madrid, estan retrasmatent la cavalgada de Reis Mags. Com molts d'anys, a la mateixa hora, veig o som, a aquesta celebració. Bé sigui a casa, mirant-ho per la TV, bé sigui directament a Es Castell, com haviem fet fet uns anys o a Maó molt temps enrera. També a La Pobla de Lillet, acompanyats de l'altra part de la família.



Aquest any i l'anterior, una volta na Gemma ja sap el secret, igualment posam les sabates, l'aigua, les galetes i la llet pels visitants de la Nit Màgica dels Reis.



Al matí, m'eixeco la primera i desperto a la resta. Sempre m'ha encantat aquesta matinada i, un cop més els Reis han encertat en els regals. Qué bé!!!



També he de dir que aquestes Festes d'Hivern, han estat molt bones perquè hi ha hagut nombroses trobades amb amics, amigues, familiars... que feia temps que no ens veiem i em reforçat l'estimació per iniciar aquest 2.010 amb més il·lusió que mai.

No hay comentarios: