domingo, 13 de septiembre de 2009

FUNDACIÓ DISCAPACITATS

Demà comença a funcionar el Centre de Dia, de la Fundació per a Dis capacitats de Menorca, específic pels malalts d'esclerosi múltiple.

Ho estem esperant des del mes de març, que ens van dir que tindríem aquest servei.
Esperar, esperar... jo no ho esperava. De fet d'entrada, he perdut que dos dies a la setmana, vingues la fisio, a casa, a ajudar-me a fer exercicis de re habilitació. Després l'ajuntament em permetia, aquests dos dies fer feina des de casa. Ara, quan estigui d'alta, que esperem sigui prest, hauré d'anar a treballar cada dia. I els dies que tengui fisio em vindran a recollir i a portar.

Esperem, perquè demà serà en Xavier qui em portarà i em recollirà. Ara, no tenen transport, serà que no han tingut temps per a preparar-ho i començar-ho bé, sense que els malalts siguem els que ens hagem d'adaptar. De problemes, les nostres famílies i nosaltres, en tenim prou i no és convenient que en tinguem més.
Evidentment, a partir de demà em queixaré a qui corres pongui.

sábado, 5 de septiembre de 2009

TDT O TIRAR LA TV PER LA FINESTRA

A la tele, no la vam tirar, però la vam haver de canviar, perquè mentre provàvem com aniria la nova forma de funcionar, es va espatllar i clar, pobre! com ja tenia quasi deu anys no valia la pena adobar-la. Apa! cap a comprar-ne una de nova i la vella cap a Mestral.

I, desprès vam poder gaudir de:

45 canals, molts de ràdio; una panxada de canals de productes per a comprar, el que no necessitem, un canal Latino, que al cap de poc de veurer-lo, ja t'agafa alergia a tanta mel, CNN, 24 hores, una IB3 que fan pelis en anglès, i que quan mostren les carreres de cotxes, a l'hora dels anuncis no es senten i es segueix veient la carrera. Això, es una bona deia, però no ho entenc.

I el que no tenim:

C33 amb la quantitat de programes interessants que fan i nosaltres no podem veure, perquè? no ho sabem...

Ah! i també tenim el Disney Chanel perquè els nostres fills o filles, puguin educar-se a l'americana: poc respecte, cap responsabilitat, tot fashion, tot imatge, bellesa... Uf! i els valors? I cada dia és una lluita per aturar tanta Hanna Montana...

No sé, per jo em guanyat molt poc. I això que, sempre he estat de poca TV. Ah! i també em guanyat una altra cosa: no veim als valencians